Praktijk voor coaching en gestalttherapie

Lentse Schoolstraat 10
6663 CP Lent  (Bij Nijmegen)

06-41160270
info@paulchardon.nl
www.paulchardon.nl

  • Individuele coaching
  • Individuele therapie

“Voor leven en werken met hart en ziel”

Mijn naam is Paul Chardon (1962), ik ben getrouwd en ik woon sinds 2007 in de dorpskern van Lent, op steenworpafstand van de Waalbrug bij Nijmegen.

In mijn praktijk begeleid ik mensen die problemen ervaren in hun huidige situatie, of dat nu thuis is, op het werk, met familieleden of met hun partner. Iedereen loopt vroeg of laat tegen problemen aan in zijn leven, dat is helaas niet te vermijden. Vaak komen mensen er zelf weer uit en vinden ze er een antwoord op, vaak met hulp van familie en vrienden. Maar soms ook niet. Dan loop je vast en kom je niet verder, en loop je steeds in dezelfde cirkel rond. In die situatie is het raadzaam hulp van ‘buiten’ te zoeken. Mijn specialiteit is om mensen helpen verder te komen in zo’n situatie. Door stil te staan bij wat er bij je speelt, en te onderzoeken wat er mogelijk is en anders kan, wordt weer helder hoe je verder kunt gaan.

Mijn verlangen is om mensen dieper in contact met hun eigen kracht en creativiteit te brengen waardoor ze met meer plezier en voldoening leven en werken. In mijn begeleiding gebruik ik zowel mijn gevoel als mijn verstand. Ik doe dat op een rustige en betrokken manier, in een veilige en respectvolle setting. Ik werk graag met humor en op het scherp van de snede. Voor mij is het leven net als een rivier: dynamisch en bruisend, rustig en stil, diep en ondiep, helder en troebel, ingeperkt en vrij.

Mijn favoriete thema’s zijn: leven met aandacht voor jezelf en je omgeving; natuur; verbinding van verstand en gevoel.